Wat is de Sinjoor?

 

Met een Antwerpse ambiance is restaurant De Sinjoor in Breda al weer 48 jaar een restaurant waar men elkaar zowel familiair als zakelijk ontmoet. Centraal gelegen tussen het Ginneken en de Bredase markt bevindt de Sinjoor zich aan de Nieuwe Ginnekenstraat nabij het van Coothplein. De Sinjoor is uitermate geschikt voor het begin of afsluiting van een gezellig dagje winkelen in de stad of in het winkelgebied  Breda Zuid,een theaterbezoek in het Chasse, concert in het Mezz Breda of een bioscoopvoorstelling. De lunch en dinerkaart bestaat uit  overheerlijke a la carte gerechten zoals Vis-, Vlees-, Grillspecialiteiten,Fondue en verse Zeeuwse jumbo mosselen van Prins en Dingemanse.

Of wat dacht u van een van onze populaire voordeelmenu's.
- 3-gangen keuzemenu's.
- lunchmenu €14,50, Madiwodo+ €18,50

De combinatie van een goede prijs, kwaliteit en gastvrijheid maakt de Sinjoor een restaurant waar iedereen, nationaal en internationaal, met open armen gastvrij ontvangen wordt. Restaurant De Sinjoor wordt niet voor niets de grootste familie van Breda genoemd.

Restaurant De Sinjoor Breda , het voordeligste restaurant  nabij het van het Coothplein.

 

Het Grand theatre breda, chasse theatre, Mezz bevinden zich op loopafstand. De reden om voor of na u theaterbezoek bij restaurant De Sinjoor Breda uw dag te beginnen of af te sluiten.

 

Met Bourgondische groet,

Het Sinjoor Team

Quote

Ben je in Breda

dan moet je er

geweest zijn.

Top